Män, manlighet och maskulinitet

Vi har bjudit in organisationen Män för att diskutera kring och lära oss mer om aktuell mansforskning, maskulinitet, manlighet och sexism i kölvattnet av #metoo. Organisationen Män arbetar med utbildning och våldsförebyggande arbete för att bidra till en mer jämställd värld.

Vi kommer också att göra en övning som bygger på Mentors in Violence Prevention (MVP) och som ger dig konkret kunskap att ta hem till din organisationen.

Läs mer om organisationen Män här: www.mfj.se

Henrik Westin är leg. psykolog, utbildare och föreläsare. Han har en bakgrund inom Företagshälsa och har arbetat med frågor som rör psykosocial arbetsmiljö. Sedan 7 år tillbaks är han också engagerad i organisationen MÄN där han har utbildat volontärer i att föra normkritiska och stöttande samtal med unga killar. Just nu hjälper han organisationer att hantera frågeställningar som #metoo har väckt.

Praktiskt info

När & Var:
14 mars kl 7.30-10.00
Medborgarplatsen 3, Söderhallarna, vån. 7
lokal Kärleken

Anmälan:
Skicka namn, organisation, kontaktuppgifter och ev specialkost till camilla@medlemsutveckling.se senast den 9 mars.
Begränsat antal platser.
Först till kvarn!