Referenser

Vad våra kunder sagt om oss

Hör av dig till oss om du vill få kontakt med våra referenser.

”Vi har under flera års tid arbetat med olika värdegrundsarbeten och lednings- och styrningsprocesser i vår organisation. Angeli har med stor kunskap och ett ödmjukt och professionellt arbetssätt stöttat och väglett oss att ta detta arbete ytterligare framåt i en strategi för de kommande fem åren. Ett stort tack till Angeli och Medlemsutveckling.se för ett roligt och betydelsefullt samarbete!”

Anna-Karin Frend Öfors, Kassaföreståndare, Lärarnas A-kassa

 

”Angeli är alltid förberedd, påläst och proffsig. Hon har en unik förmåga att snabbt sätta sig in i organisationskulturen hos den aktuella kunden och anpassa sina metoder efter denna. Hon utmanar både medlemmar och ledning i att tänka nytt, dock alltid med stor respekt och lyhördhet. RFSU har anlitat Angeli vid ett flertal tillfällen och kommer med all sannolikhet att göra det igen.”

Organisationsutredning, utbildningar och metodmaterial, Lena Levin, verksamhetsutvecklare RFSU

 

”Tack för bra verktyg, lyhördhet och en perfekt balans mellan praktik och teori. Du fick igång hela gruppen.”

Workshop i strategiskt nätverkande inför Almedalen, Viola Zabeti, Marknadssamordnare FTF

 

”Utbildningen var helt otroligt bra!!! Jag vågar nog påstå att hela gruppen var riktigt entusiastiska och taggade på att fortsätta arbeta på ett nytt sätt. Alla tyckte vi att Camilla Ländin var en fantastiskt bra föreläsare. Hon sporrade oss till att tänka själva och gjorde att vi höll intresset uppe hela dagen. Det här konceptet som ni erbjuder ligger så rätt i tiden och talar verkligen till vår förmåga att tänka minst ett snäpp längre och att tro på oss själva – att vi är så bra på det vi gör och att vi kommer att bli ännu bättre! Vi fick med oss massor med bra sätt att tänka och verktyg för att jobba vidare med. Vi kommer att jobba med modellen under ett år. När det året har passerat funderar jag på att boka en återträff med er och sammanställa och utvärdera vad som hänt och hur det har fungerat och framför allt hur vi går vidare efter det.”

Annkristin Lundin, ordförande reumatikerförbundet distrikt Sörmland

 

Jag har hittat min nya bibel. Allt i boken var som en saga, oerhört inspirerande och helt enligt mina egna föreställningar. Från den kommer jag att hämta massor av goda idéer och exempel. Alla ni som vill förändra och förbättra Vårdförbundet – köp den.

Pernilla Bjering Dahlén skriver på Vårdförbundets medlemsrekryteringsblogg


”Detta var en av de bästa föreläsarna vi haft på länge. Angeli hade fokus på det som är direkt översättningsbart i vår vardag”

”Förmiddagen var mycket givande. Fick med många konkreta tips på hur man bör tänka/agera för medlemmar och blivande medlemmar. Angeli talade om komplicerade saker på ett enkelt sätt som gjorde att jag skapade bilder av hur jag vill göra/vara framöver. Mycket bra.”

”Intressant att möte en föreläsare som är yngre och driven/engagerad/påläst i sitt ämne”

Deltagare på utbildning kring Medlemsmodellen, Lärarförbundet Vänersborgs region


”Tack Angeli för gott jobb som processledningen av Påverkanstorget på vår stämma.
Min bästa stämma hittills, tredje i ordningen som regionordförande.”

Dag Rogne, regionordförande LRF Värmland

”En återkoppling till dig Karin! Jag tycker att ditt framförande var klockrent utifrån de utmaningar vi står inför när det gäller generationsskiftet. Du träffade mitt i prick. Efteråt har flera refererat till dig och i förbundsstyrelsen har du citerats ”Vi ska bli som rebeller, precis som Karin Nolke sa”. Så du har inspirerat oss och la grunden för en bra diskussion som vi är jättenöjda med. Dessutom är du mycket duktig på att tala och når fram på ett bra sätt till de du vill förmedla budskapet till.”

Eva Nordmark, förbundsordförande SKTF


”Angeli Sjöström Hederberg medverkade under UNICEF:s nätverksträff för frivilliga. Där inspirerade hon deltagarna i det arbete de gör lokalt och väckte även nya tankar kring rekrytering av nya frivilliga. Med ett härligt engagemang och givande interaktiva övningar bidrog Angeli med värdefull kunskap och en mängd idéer för vårt framtida arbete.”

Carin Rodehed, Frivilligsamordnare, Unicef Sverige


”Med stor kunskap och med inspirerande entusiasm lotsade Angeli 70-talet arbetsterapeuter genom ett antal kursdagar som bland annat handlade om att vitalisera det lokalfackliga arbetet. Kreativiteten flödade!”

Ulrika Larsson, kanslichef, Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter


”Det var skönt att äntligen få konkreta tips på hur man ska hantera kontakt med och nyrekrytering av medlemmar”

”Väldigt bra tips på hur man på ett naturligt sätt kan presentera sin organisation och vad den gör, utan att känna sig som en TV-shopsförsäljare”

”Camilla är kompetent och pedagogisk, en fullträff för vår kick off!”

Madeleine Liljegren, ordförande, samt andra deltagare, Medecine Studerandes Förbund Skåne


”15/17 personer angav att kursens nyttoeffekt hade en nia eller en tia av tio möjliga. De avvikande två deltagarna tyckte att nyttoeffekten var en åtta. Det stämmer överens med våra slutsatser också -alla var jättenöjda med kursen och din del passade mycket bra in. Våra lokala företrädare fick ny energi och kände sig uppmuntrade att fortsätta och även utveckla rekryteringsarbetet.”

Ann Garö, ombudsman SRAT


”Strålande! Angeli är riktigt duktig och hade satt ihop en riktigt bra kurs med aktivt deltagande och övningar”

”Gör det obligatoriskt för alla som jobbar på förbunden att delta på en sådan här kurs”

”Utbytet mellan förbunden, stämningan i gruppen, Angelis kunskap om vår verksamhet. Jag kommer att minnas dagen med glädje”

”Bra verktyg för rekrytering. Inspiration och variationsrikt”

Ombudsmän och assistenter i SACO-förbund


”Många utbildningsdagar leder inte till något konkret, men här fick kåren med sig massor av saker som vi kan sätta igång och genomföra direkt.”

”Nu är jag taggad och har fått massor av idéer. Nu vill jag till min förening och sätta igång. Tack för det!”

”Det var givande att träffa folk från andra föreningar och utbyta kunskap och erfarenheter.”

”Improvisationsövningen gav mig en aha-upplevelse. Först förstod jag inte nyttan med den, men det blev en bra diskussion och jag började fundera på mitt beteende.”

Studentkåren Östersund och Studentkåren i Sundsvall


”Kanon! Jättebra tips verkligen. Man fick en tankeställare och nu vet jag bättre hur man ska tänka inför ett argumenterande tal och vad man ska säga och hur.”

”Bra att det var så specifikt. Många bra tips o det känns lättare att själv hålla rekryterande föredrag nu.”

”Utbildningen var mycket givande! Särskilt att vi fick jobba själva och öva. Roligt att testa på att vara den som som står i montern.”

Naturvetarnas utbildning för sina studentaktiva