Höstens nätverksträff:

//Höstens nätverksträff:

allt-kommunicerar-20170904_

Allt kommunicerar.
Alltid.
Vad kommunicerar du?

Nya tider kräver en uppdaterad inställning till begrepp så som service, medlemsvård och kampanjande. Det gäller att ge sin mottagare en upplevelse oavsett om det är i ett telefonsamtal eller i det personliga mötet. Något annat som tydligt förstärker upplevelsen är att använda sin attityd och sitt beteende. Ett varumärke blir aldrig starkare än medarbetarnas och de förtroendevaldas handlingar och beteenden. Kjell beskriver här närmare vad som faktiskt händer i ett möte när man går från ord till handling.

I Kjell Dahlins föreläsning beskriver han vilken oerhörd kraft retoriken har när man möter andra människor. På ett intelligent, igenkännande och humorfyllt sätt berättar Kjell hur du lyckas med din kommunikation. Med konkreta och igenkännande exempel visar han hur retoriken kan användas när du bemöter människor, diskuterar med förtroendevalda och stärker organisationens varumärke.

Följ med på en kunskapsspäckad och interaktiv förmiddag där vi lär oss mer om människors drivkrafter i det ideella arbetet.

KJELL DAHLIN är fil kand. i retorik, utbildare, föreläsare och författare. Han har bland annat skrivit den hyllade boken ”Popretorik – Upplevelsekommunikation som övertygar”, som vann bland annat ett hedersomnämnande i tävlingen ”Årets ledarbok”. Kjell har även lång och bred bakgrund som spänner över områdena försäljning, bemötande, service, HR och marknadsföring, vilket gör att han har många erfarenheter att ösa ur. Han har även under 26 år arbetat med kommunikations-och attitydfrågor inom näringslivet.

PRAKTISKT INFO

NÄR & VAR:
17 oktober kl 7.30-10.00 i Stockholm, Sensus Möte, Klara Södra Kyrkogata 1
9 november kl 7.30-10.00 i Malmö,
lokal meddelas senare

ANMÄLAN:
Skicka namn, organisation, kontaktuppgifter och ev specialkost till camilla[at]medlemsutveckling.se senast den 10 oktober.

Som medlem i nätverket får din organisation skicka två deltagare till varje träff. Vill fler delta så kostar det 595 kr ex moms/deltagare.

Begränsat antal platser.
Först till kvarn!

2018-03-26T02:45:04+00:00